ElForum Aps
Meldgårdsvej 20
7600 Struer
Tlf. 96855000
 
 
FORSIDE
HVEM ER VI
PRODUKTER
FORHANDLER LINKS
MONTERINGSVEJL.
OG BILLEDER
DIVERSE LINKS
KONTAKT
TILMELD
NYHEDSBREV

|HVEM ER VI|

Elforum ApS blev startet i 2006 af Michael Velsø. Med udgangspunkt i egne erfaringer, udvikler vi produkter, der kan bruges inden for mange brancher. Vores fokus er især på løsninger til el og vvs branchen.

Vores første produkt, EF-boksen, der allerede er en stor succes, kom i produktion i 2006. Lige som vores øvrige produkter, er det noget vi selv har udviklet helt fra bunden.

Vi har netop lanceret yderligere 2 produkter, den første er vores Gulvboks. Gulvboksen er udviklet til brug ved nybygninger af alle slags. Den vil fremover gøre det væsentlig nemmere for håndværkere når der skal installeres alle typer af rør, kabler og lign.

Den anden produktnyhed er rørflangen. Det er en god, stabil og billig løsning til brug ved rør gennemføring af alle typer.

Vi vil også fremover forsøge at udvikle vores eksisterende produkter, samt komme med nye produkter der kan bruges inden for den håndværksmæssige branche.

Der er mulighed for at læse mere om vores produkter her på hjemmesiden, ligesom der er mulighed for at se hvilke grossister der fører hvilke produkter.

Demko Godkendt
 

© Copyright 2007 ElForum Aps - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet